chocolate cake with salted cashew caramel

En favorit i repris som är uppgraderad litegrann.
 
Chocolate cake with salted cashew caramel
  • Följ hela recepet, tryck HÄR
Cashew caramel
  • 2 dl socker
  • 150 g naturella cashewnötter
  • 1 msk mjölkfritt margarin
  • flingsalt
Gör så här:
  1. Följ receptet enligt länken. Låt kakan svalna. Föredrar den kylskåpskall men en smaksak.
  2. Gör cashew caramel. Smält sockret i en stekpanna tills det blir gyllenbrunt.
  3. Häll ner cashewötterna och tillsätt margarinet, blanda runt.
  4. Häll upp på bakplåtspapper och strö flingsalt över. Låt stelna. Hacka sedan i önskade bitar.
  5. När kakan har svalnat, ta den ur formen och garnera med cashew caramel.
 
Veronica Wallgren
2016-09-12 @ 12:36:24
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se/

Åh bad gott!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0