Chokladfudge med pistage

Chokladfudge med pistage
  • 1,5 dl alpo soyavisp
  • 1,5 dl socker
  • 1 dl ljus sirap
  • en nypa havssalt
  • 100 g mjölkfri choklad
  • 50 g mjölkfritt margarin
  • 0,5 dl pistagenötter
Gör så här:
  1. Koka upp soyavisp, socker, sirap och salt. Sänk värmen och låt småputtra. Rör om då och då. Låt småkoka tills smeten klarar kulprovet.
  2. Ta från värmen och tillsätt choklad och margarin. Rör tills allt smält.
  3. Häll upp i en form med bakplåtspapper. Strö hackad pistage över.
  4. Ställ svalt och skär sedan i önskade bitar.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0