Biscotti med apelsin och nötter
Så gott tillsammans med favorit kaffet!
Biscotti med apelsin och nötter
- 100 g mjölkfritt margarin
- 1 dl socker
- 1 ägg
- Rivet skal av 1 apelsin
- 3 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 3 tsk vaniljsocker
- 50 g grovhackade hasselnötter
Gör så här:
- Vispa margarin och socker fluffigt.
- Tillsätt ägget och det rivna skalet av apelsinen.
- Blanda ihop mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Tillsätt därefter i margarinblandningen.
- Hacka nötter och vänd ner i smeten.
- Dela degen på 3 och rulla till plåtlånga längder. Lägg på bakplåtspapper och platta till litegrann.
- Grädda på 175 grader, ca 15-20 minuter. Ta ut och skär i sneda bitar. Lägg bitarna med snittytan uppåt på plåten och grädda ytterligar 5 minuter, gör sedan likadant med andra sidan.