Biscotti med apelsin och nötter

Så gott tillsammans med favorit kaffet!
 
Biscotti med apelsin och nötter
  • 100 g mjölkfritt margarin
  • 1 dl socker
  • 1 ägg
  • Rivet skal av 1 apelsin
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 50 g grovhackade hasselnötter
Gör så här:
  1. Vispa margarin och socker fluffigt.
  2. Tillsätt ägget och det rivna skalet av apelsinen.
  3. Blanda ihop mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Tillsätt därefter i margarinblandningen.
  4. Hacka nötter och vänd ner i smeten.
  5. Dela degen på 3 och rulla till plåtlånga längder. Lägg på bakplåtspapper och platta till litegrann.
  6. Grädda på 175 grader, ca 15-20 minuter. Ta ut och skär i sneda bitar. Lägg bitarna med snittytan uppåt på plåten och grädda ytterligar 5 minuter, gör sedan likadant med andra sidan.
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0