Raw snickersbars

Botten
- 200 g jordnötssmör crunchy
- 1 msk agave sirap
- 0,5 dl majsmjöl
- 1 msk raw kakao
- 1 dl jordnötter
- 1 msk kakaosmör (se bild)
- 15 färska dadlar
- 0,5 dl vatten
- 0,5 msk agave sirap
Garnering: 400 g mjölkfri choklad, flingsalt
Gör så här:
- Gör botten. Blanda samman alla ingredienser till en deg. Kavla ut mellan två bakplåtspapper, ca 20¤20 cm. Lägg i frysen minst 1 h.
- Gör toppingen. Smält kakaosmör över ett vattenbad.
- Mixa dadlar, vatten, agave sirap och kakaosmör till en slät kräm.
- Grovhacka jordnötter.
- Bred toppingen på den frysta botten och strö jordnötter över. Ställ tillbaka i frysen ett par timmar. Skär sedan i önskade bitar.
- Smält chokladen över ett vattenbad och doppa bitarna i chokladen. Strö flingsalt över och ställ tillbaka i frysen tills de stelnat helt innan servering.

URL: http://wallgrenveronica.blogg.se/
Vad gott!