Kladdkaka med marshmallowtopping

Favoritreceptet på kladdkaka, har lagt ut fler recept tidigare med just denna bas. Supergott och enkelt. Vi lyxade till denna kladdkaka med lite marshmallowfluff. Mycket gott och barnens favorit!
 
Kladdkaka med marshmallowfluff
  • 200 g mjölkfritt margarin
  • 4 ägg
  • 4 dl socker
  • 5 msk kakao
  • 1 msk vaniljsocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 burk marshmallowfluff
Gör så här:
  1. Smält margarinet.
  2. Vispa ägg och socker poröst. Blanda ner resten av ingredienserna.
  3. Häll smeten i en smord och bröad (gärna kokos) springform ca 26 cm i diameter. 
  4. Grädda i 15 minuter på 175 grader. Kakan ska vara lös i mitten.
  5. Låt svalna något. Bred försiktigt ut marshmallowfluff på kladdkakan och grädda ytterligare 3 min tills marshmallowen fått färg.
  
 
ɑ n n i k ɑ
2015-09-09 @ 11:16:26
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Gott!

Cassandra
2015-09-09 @ 21:18:03
URL: http://sensor.blogg.se

Mums så gott!

Svar: Ja visst, den slinker ner:)
Anna

A M
2015-09-14 @ 16:55:32
URL: http://alicemalmstrom.blogg.se/

Nej du måste skämta med mig, så himla gott!!!

Svar: :)
Anna




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0