Sega chokladsnitt

Underbart goda kakor
 
Sega chokladsnitt
  • 200 g mjölkfritt margarin
  • 1,5 dl socker
  • 1,5 msk sirap
  • 2 msk vaniljsocker
  • 5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 100 g mjölkfri choklad smaksatt med blåbär
Gör så här:
  1. Vispa margarin, socker och sirap poröst.
  2. Tillsätt vaniljsocker, vetemjöl och bakpulver. Blanda.
  3. Hacka chokladen och vänd ner i degen.
  4.  
  5. Ta upp degen på mjölat bakbord och dela i 3 bitar. Rulla ut dessa plåtlånga och lägg dem på bakpappersklädd plåt. Platta till längderna något.
  6. Grädda längderna på 175 grader i ca 15 minuter. Låt svalna något och skär sedan upp dem i sneda snittar. 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0