Chokladbrownie med kokostosca

En av mina personliga favoriter!
Chokladbrownie med kokostosca
- 150 g mjölkfritt margarin
- 2 dl socker
- 1 dl sirap
- 1 dl kakao
- 3 ägg
- 1 dl vetemjöl
- 1 msk vaniljsocker
- 50 g hackad mjölkfri choklad
Kokostosca
- 100 g mjölkfritt margarin
- 1 dl sirap
- 0,5 dl planti creamy cooking
- 2 dl socker
- 200 g kokosflingor
- 50 g grovhackade blandade nötter
Gör så här:
- Vispa margarin och socker pösigt.
- Tillsätt sirap och kakao. Blanda väl.
- Rör i ett ägg i sänder, därefter vetemjölet och den grovhackade chokladen.
- Häll smeten i en bakpappersklädd form ca 25¤25 cm. Grädda på 175 grader, ca 20 minuter.
- Låt svalna.
- Gör kokostoscan. Häll alla ingredienser i en kastrull utan kokosflingor och nötter. Småkoka under omrörning, ca 5 minuter.
- Tillsätt sedan kokosflingor och grovhackade nötter och rör om.
- Häll smeten över kakan så att hela täcks. Grädda ytterligare ca 5-10 minuter tills toscan fått lite färg.
- Låt svalna och skär i önskade bitar.