Chokladbollstårta

Man blir aldrig för gammal för chokladbollar eller? Superenkelt och supergott i alla fall!
 
Chokladbollstårta
  • 200 g mjölkfritt margarin
  • 3 msk kakao
  • 1 dl socker
  • 6 dl havregryn
  • 2 msk espressokaffe
  • Garnering minimarshmallows, Smält mjölkfri choklad 
Gör så här:
  1. Blanda alla ingredienser i en bunke. Jag använder alltid assistenten när jag gör chokladbollar, då jag vill ha en finfördelad smet.
 
 
♀ R E V O L T E N ♀
2015-04-18 @ 15:25:16
URL: http://Revolten.se

omg :o typ halvdör, så massa gott på denna blogg :o

Svar: Tackar!
Anna

ɑ n n i k ɑ
2015-04-18 @ 16:17:22
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Mumsigt :D

ɑ n n i k ɑ
2015-04-18 @ 19:16:36
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

SV: tack! :D

Kicki
2015-04-21 @ 19:52:07
URL: http://www.diningandcooking.blogg.se

Tycker att din blogg är jättefin och ett stort plus att du bakar mjölkfritt, har en del i min bekantskapskrets som är allergiska mot mjölkprotein så då är det trevligt att kunna gå in här och bara välja något smarrigt recept.

Svar: Tack, kul att du gillar den!
Anna




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0