Jordgubbstårta

Hipp hipp hurra till Eric som fyllt 12 år, han är anledningen till att denna blogg finns!
Jordgubbstårta med en twist av fläder. Mycket somrigare än så här blir det inte!
 
Jordgubbstårta 
 
Botten
Följ receptet, tryck HÄR
 
Fyllning, Vaniljkräm
 
Fyllning, Jordgubbssylt
Hemkokt eller färdigköpt
 
Garnering
  • 2 dl alpro soyavisp
  • 0,5 dl koncentrerad fläder
  • 1 msk gelésocker multi
  • jordgubbar
Gör så här:
  1. Följ receptet till tårtbotten. Går utmärkt att göra samma dag som tårtan serveras.
  2. Dela tårtan i två delar. Följ receptet till vaniljkrämen och bred på ena botten.
  3. Bred ett jämnt lager med jordgubbssylt på den andra botten och lägg därefter på sista botten.
  4. Vispa soyavisp hårt. Sjud ihop fläder och gelésocker, ett par minuter. Låt svalna lite. Häll därefter ner det i soyavispen och vispa ytterligare.
  5. Bred ett jämnt lager över hela tårtan och garnera med jordgubbar.  
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0