Rawbite peanut

Denna rawfood kakan är ihop plockad från lite olika recept. Slutresultatet blev en höjdare!
 
Rawbite peanut
 

Botten

  • 6 stycken medjool dadalar
  • 2 dl solrosfrön
  • 0,5 msk raw kakao
Mellanlager
  • 2 dl naturella cashewnötter
  • 2 dl jordnötssmör
  • 0,5 msk agave sirap
  • 1 msk kokosolja
Topping
  • 5 stycken medjool dadlar
  • 1 msk cashewsmör
  • 100 g mjölkfri choklad gärna från ichoc
Gör så här:
  1. Mixa ingredienser fint till botten. Lägg i en liten form med bakplåtspapper. Platta till.
  2. Mixa ihop alla ingredienser till mellanlagret och bred på botten.
  3. Mixa dadlar och cashewsmör. Smält chokladen över ett vattenbad. Blanda ihop allt och bred överst på kakan.
  4. Ställ i frysen någon timme. Skär i önskade bitar, och förvara den i frysen. Är väldigt god lite småfryst.

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0