Cashew truffles

Nyttigare variant på tryfflar. Raw givetvis!
 
Cashew truffles ca 15 stycken 
  • 6 msk cashewsmör
  • 4 msk raw kakao
  • 2,5 msk smält kakaosmör
  • 2 msk agavesirap
  • 1- 1,5 msk vatten
  • vaniljpulver eller lakritspulver, smaka dig fram.
Garnering: Finhackade cashewnötter
 
Gör så här:
  1. Mixa alla ingredienser till en slät och fin massa.
  2. Ställ svalt en stund, så att smeten blir lite fastare.
  3. Forma smeten till små bollar. Rulla bollarna i hackade cashewnötter.

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0