Bounty

Orginalrecept från Roy Fares som är omgjort till mjölkfritt
 
Bounty
  • 100 g kokosolja
  • 200 g kokosflingor
  • 1 msk vaniljsocker
  • 2 msk agavesirap
  • 0,75 dl alpro soyavisp
  • 200 g mjölkfri choklad
Gör så här:
  1. Smält kokosolja i en kastrull. Ta från värmen och tillsätt kokos,vaniljsocker och agavesirap. Blanda.
  2. Häll i soyavisp och rör om. Häll smeten i en avlång form med bakplåtspapper. Ställ i frysen.
  3. Smält choklad över ett vattenbad.
  4. Skär godiset i önskade bitar och doppa i chokladen. Gäller att vara snabb annars smälter gärna bitarna.
  5. Lägg i frysen.

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0