Stora sega maränger

 
Favorit i repris! Gör garanterat succé som tillbehör till marängsviss, eller servera dem som de är.
 
Stora sega maränger, 8 stycken
 
  • För recept tryck HÄR
Gör så här:
  1. Följ receptet. Klicka ut stora maränger på bakpappersklädd plåt.
  2. Grädda i ca 1 h, 150 grader. Låt svalna. Blir som godast dygnet efter.
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0