Chokladbiscotti med citron & nötter

Italiensk skorpa som går att variera i oändligheter. Perfekt litet tilltugg till kaffet.
 
Chokladbiscotti med citron & nötter
  • 100 g mjölkfritt margarin
  • 1 dl socker
  • 1 ägg
  • Rivet skal av 1 citron
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 0,5 dl kakao
  • 100 g mjölkfri choklad
  • 50 g grovhackade hasselnötter
Gör så här:
  1. Vispa margarin och socker fluffigt.
  2. Tillsätt ägget och det rivna skalet av citronen.
  3. Blanda ihop mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao. Tillsätt därefter i margarinblandningen.
  4. Hacka nötter och choklad och vänd ner i smeten.
  5. Dela degen på 3 och rulla till plåtlånga längder. Lägg på bakplåtspapper och platta till litegrann.
  6. Grädda på 175 grader, ca 15 minuter. Låt svalna något och skär i diagonala bitar.
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0