Hasselnötschoklad

Busenkelt godis. 
 
Hasselnötschoklad
 
  • 1 dl hasselnötter
  • !,5 dl planti creamy cooking
  • 150 g mjölkfri choklad
Gör så här:
  1. Rosta hasselnötterna i en stekpanna.
  2. Smält chokladen i en kastrull tillsammans med planti.
  3. Häll upp chokladblandningen i småformar, tryck ner en eller ett par nötter.
  4. Förvas i frysen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0