Dubbla chokladflarn

 
 
Dubbla chokladflarn, ca 15 stora
  • 150 g mjölkfritt margarin
  • 2 dl socker
  • 0,5 dl planti creamy cooking
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
Fyllning
  • 150 g smält mjölkfri choklad
Gör så här:
  1. Smält margarinet i en kastrull. Ta från värmen och rör ner sockret och planti.
  2. Blanda de torra ingredienserna och blanda därefter ihop med margrarinblandingen.
  3. Klicka ut smeten ca 2 tsk på bakpappersklädd plåt. Smeten flyter ut mycket. Grädda i ca 10 minuter, 175 grader.
  4. Låt flarnen svalna något, bred därefter smält choklad på ena halvan och lägg på den andra.
Angelica Wåhlin
2018-04-27 @ 10:38:19
URL: http://angelicawahlin.se/

Ååh, vad gott!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0