Chokladrutor med kräm

Chokladrutor med kräm
Botten
- 5 dl vetemjöl
- 4 tsk bakpulver
- 1 msk vaniljsocker
- 5 msk kakao
- 5,5 dl socker
- 300 g mjölkfritt margarin
- 3 dl kokande vatten
- 4 ägg
Kräm
- 150 g mjölkfritt margarin
- 5 dl florsocker
- 2 msk vaniljsocker
- 2 äggulor
Topping
- 100-150 g mjölkfri choklad
Gör så här:
- Blanda ihop alla torra ingredienser till botten. Tillsätt därefter mjölkfritt margarin och vatten. Blanda väl.
- Tillsätt äggen och blanda till en jämn smet.
- Klä en långpanna med bakplåtspapper och bred därefter ut smeten. Grädda i ca 20 minuter, 200 grader. Låt svalna.
- Gör krämen, vispa ihop alla ingredienser till en slät kräm. Bred över kakan och ställ in i frysen.
- Smält chokladen över ett vattenbad.
- Ta fram kakan från frysen, viktigt att krämen är fast och kall. Bred försiktigt chokladen jämnt över kakan. Ställ kylskåpskallt. Dela därefter i önskade bitar