Chia pudding with raspberry and chocolate

Nyttig och supergod dessert. Fungerar även som mellanmål. Förbereds dagen innan servering.
 
Chia pudding with raspberry and chocolate
 
Hallon
  • 3 dl hallon
  • 2 dl havredryck
  • 0,5 msk agavesirap
  • 3 msk chiafrön
Choklad
  • 1 dl havredryck
  • 1,5 msk chiafrön
  • 2 msk raw kakao
  • 0,5 msk agavesirap
  • 1 krm vaniljpulver
Garnering. Mjölkfri choklad, jordgubbar, eller hacka choklad och blanda ner i chokladpuddingen.
 
Gör så här:
  1. Koka upp hallonen (valfritt). Låt svalna.
  2. Mixa sönder hallonen och blanda därefter ihop med övriga ingredienser.
  3. Häll upp i serveringsglas och ställ kylskåpskallt under natten.
  4. Gör chokladdelen. Blanda ihop alla ingredienser i en bunke och ställ kylskåpskallt under natten.
  5. Ta fram serveringsglasen och skeda över delen med choklad. Garnera efter tycke och smak.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0