Raw jordgubbscheesecake

Älskar vanlig cheesecake och har längtat efter att få tid att göra en "raw" sådan. Inspiration till denna är hämtad från flera olika recept. Denna görs minst en dag innan. Supersmarrig!.
 
Raw jordgubbscheesecake
 

Botten

  • 60 g naturella pistagenötter
  • 10 dadlar
  • 0,5 dl kokosflingor
Fyllning
  • 4 dl cashewnötter
  • 5 msk agavesirap
  • 3 krm vaniljpulver
  • 1,5 dl kokosolja
  • 1 liter färska jordgubbar
Gör så här:
  1. Blötlägg cashewnötterna över natten.
  2. Mixa dadlarna och pistagenötterna till en kladdig smet, tillsätt därefter kokosflingor.
  3. Klä en springform 20 cm i diameter med bakplåtspapper. Tryck ut smeten i formen.
  4. Häll av vattnet från cashewnötterna och mixa till en till en jämn och fin konsistens.
  5. Mosa jordgubbarna fint med en gaffel. Blanda därefter samman alla ingredienser till fyllningen. Häll över botten och ställ i frysen några timmar.
 
 
julia
2016-06-22 @ 22:24:13
URL: http://hungrigast.blogg.se

Mums vad gott!

a n n i k a
2016-06-23 @ 22:02:31
URL: http://leavanny.blogg.se

Super mumsigt!

EVELINA
2016-06-24 @ 11:39:56
URL: http://evelinawilson.itgirls.se

Storgillar raw cakes, så tack för det här receptet! Ser jättegott ut :)

Svar: Kul, hoppas du kommer gilla denna då:)
Anna

Felciia.
2016-06-24 @ 11:43:55
URL: http://frokentv.se

Tack för tipset

Svar: varsågod:)
Anna

rememberthiis.blogg.se
2016-06-24 @ 22:36:36
URL: http://rememberthiis.blogg.se/

Ser jättegod ut :)

Linda
2016-06-27 @ 16:33:37
URL: http://utgardets.se

Mums, ser helt himmelsk ut! :)

Svar: :)
Anna




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0