Raw jordgubbscheesecake

Älskar vanlig cheesecake och har längtat efter att få tid att göra en "raw" sådan. Inspiration till denna är hämtad från flera olika recept. Denna görs minst en dag innan. Supersmarrig!.
Raw jordgubbscheesecake
Botten
- 60 g naturella pistagenötter
- 10 dadlar
- 0,5 dl kokosflingor
Fyllning
- 4 dl cashewnötter
- 5 msk agavesirap
- 3 krm vaniljpulver
- 1,5 dl kokosolja
- 1 liter färska jordgubbar
Gör så här:
- Blötlägg cashewnötterna över natten.
- Mixa dadlarna och pistagenötterna till en kladdig smet, tillsätt därefter kokosflingor.
- Klä en springform 20 cm i diameter med bakplåtspapper. Tryck ut smeten i formen.
- Häll av vattnet från cashewnötterna och mixa till en till en jämn och fin konsistens.
- Mosa jordgubbarna fint med en gaffel. Blanda därefter samman alla ingredienser till fyllningen. Häll över botten och ställ i frysen några timmar.
