Chokladbiscotti med citron & nötter

Italiensk skorpa som går att variera i oändligheter. Perfekt litet tilltugg till kaffet.
Chokladbiscotti med citron & nötter
- 100 g mjölkfritt margarin
- 1 dl socker
- 1 ägg
- Rivet skal av 1 citron
- 3 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 3 tsk vaniljsocker
- 0,5 dl kakao
- 100 g mjölkfri choklad
- 50 g grovhackade hasselnötter
Gör så här:
- Vispa margarin och socker fluffigt.
- Tillsätt ägget och det rivna skalet av citronen.
- Blanda ihop mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao. Tillsätt därefter i margarinblandningen.
- Hacka nötter och choklad och vänd ner i smeten.
- Dela degen på 3 och rulla till plåtlånga längder. Lägg på bakplåtspapper och platta till litegrann.
- Grädda på 175 grader, ca 15 minuter. Låt svalna något och skär i diagonala bitar.

