Fikonbollar- och cashewbollar

 Fikon- och cashewbollar
  • 200 g soltorkade fikon
  • 1 dl naturella cashewnötter
  • 1 msk raw kakao
  • 5 st torkade aprikoser
  • 1,5 msk kokosolja
  • 1 krm vaniljpulver
Garnering: kokos
 
Gör så här:
  1. Mixa alla ingredienser till en kladdig smet. Forma till bollar och rulla sedan i kokos.
  2. Förvara i kylen.
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så gott




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0