Choklad- och lakritssnittar

Choklad och lakrits gifter sig fint!
 
Choklad- och lakritssnittar
  • 100 g mjölkfritt margarin
  • 3 msk sirap
  • 1 dl frun farin
  • 2 msk kakao
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk vaniljsocker
  • 0,5 msk kung markatta lakritspulver
  • 50 g mjölkfri choklad
Gör så här:
  1. Blanda ihop alla ingredienser utom chokladen till en deg.
  2. Grovhacka chokladen och tillsätt i degen.
  3. Rulla degen på mjölat bakbord till två plåtlånga längder. Platta till litegrann.
  4. Grädda i ca 15 minuter, 175 grader. Låt kakan svalna något skär sedan i sneda snittar.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0