Pasta Carbonara

Snabbt och enkelt och gör alltid succé i detta hushållet.
Pasta carbonara
  • 300 g Barilla tagliatelle
  • 3-400 g bacon
  • 1 st röd lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 ekologiska ägg
  • 2,5 dl havregrädde (planti creamy cooking)
  • salt, svartpeppar
Gör så här:
  1. Koka tagliatelle enligt förpackningen.
  2. Skär baconet i små bitar. Stek tills det blir knaperstekt. Lägg över på ett fat med papper under så att fettet får rinna av.
  3. Skär löken i strimlor och stek gyllene, pressa alt. skär vitlöken fint och låt den stekas med löken i slutet.
  4. Vispa ihop ägg, havregrädde, salt och peppar. Tillsätt sedan baconet och löken.
  5. Häll av vattnet från tagliatellen. Rör kraftigt ner baconblandningen. Servera genast.

 

 

 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0