Drömrulltårta med mockakräm

Snabb, enkel och god. Dessutom även glutenfri.
Drömrulltårta med mockakräm
- 4 ägg
- 2 dl socker
- 1 dl potatismjöl
- 3 msk kakao
- 2 tsk bakpulver
Mockakräm
- 100 g mjölkfritt margarin
- 1,5 dl florsocker
- 1 msk vaniljsocker
- 2 msk espresso kaffe
- Rivet skal från ½ ekologisk citron
Gör så här:
- Vispa ägg och socker poröst.
- Rör ihop potatismjöl, kakao och bakpulver. Rör ner i äggblandningen.
- Bred ut smeten på en bakpappersklädd långpanna.
- Grädda i 5 minuter på 250 grader. Den gräddas snabbt så håll koll.
- Stjälp upp kakan på sockrat bakplåtspapper, ta bort det andra pappret. Låt svalna.
- Gör mockakrämen. Vispa ihop alla ingredienser till en slät kräm.
- Bred krämen på kakan och rulla ihop. Garnera efter tycke och smak.