Leilas Peanut butter swirl brownies

Denna brownie kommer från Leila, här har jag inte ändrat så mycket i originalreceptet. Jag har haft i mindre ägg, mer sirap och bytt ut jornötter mot cashewnötter och inte lika mycket salt.
Leilas peanut butter swirl brownies
- 400 g mjölkfritt margarin
- 3 dl socker
- 2 msk vaniljsocker
- 2 dl kakao
- 1,5 dl sirap
- 1 nypa flingsalt
- 6 ägg
- 2,5 dl vetemjöl
Jordnötskräm
- 100 g mjölkfritt margarin
- 2 dl florsocker
- 1 burk (340g) jordnötssmör
- 1 nypa flingsalt
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 dl naturella cashewnötter
Gör så här:
- Vispa margarin, socker och vaniljsocker vitt och pösigt.
- Rör ner kakao, sirap och salt.
- Rör i ett ägg i sänder därefter mjölet.
- Bred ut browniesmeten på en plåt med bakplåtspapper.
- Gör därefter jordnötskrämen. Smält margarinet och vispa ihop det med florsocker, jordnötssmör, flingsalt och vaniljsocker. Låt krämen svalna.
- Ringla jordnötskrämen över browniesmeten. Marmorera smeten genom att dra en kniv ringlande genom hela kakan. Strö därefter över cashewnötterna.
- Grädda kakan i 175 grader i ca 30 minuter. Min kaka blir med dessa ändringar något kladdigare i konsistensen än originalreceptet.
- Låt kakan svalna och skär i bitar.


.
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Gott!