Chokladmousse på jordgubbsspegel

Choklad och jordgubbar blir aldrig fel i en dessert.
 
Chokladmousse på jordgubbsspegel
 
Jordgubbsspegel
  • 0,5 l färska jordgubbar
  • 0,5 dl florsocker
  • 4 msk gelésocker multi
Chokladmousse
  • 200 g mjölkfri choklad
  • 2 äggulor
  • 1 msk socker
  • 3 dl alpro soyagrädde

Gör så här:

  1. Mixa jordgubbar, florsocker och gelésocker till en slät puré.
  2. Smält chokladen över varmt vattenbad.
  3. Vispa soyagrädden.
  4. Vispa äggulor och socker poröst. Rör därefter i den smälta chokladen. Blanda väl.
  5. Rör ner den vispade soyagrädden i chokladblandningen.
  6. Häll upp jordgubbsspegeln i ett glas, klicka därefter på chokladmoussen.
  7. Ställ svalt i minst 2h. Garnera med en jordgubbe.
 
 
Frida Larsson
2015-04-24 @ 07:55:36
URL: http://gjordavsocker.blogg.se

Oj!! Detta måste testas! :D

Svar: Ja den är god:)
Anna




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0