Nougatbiskvier i långpanna

Nougatbiskvier i långpanna.
Botten
- 200 g mandelmassa
- 1 dl socker
- 2 äggvitor
Mellanlager
- 150 g mjölkfri choklad
- 1 msk kakao
- 1,5 dl florsocker
- 1 msk kaffe
- 150 g kokkens nougat (kan innehålla spår av mjölk)
Topping
- 200 g mjölkfri choklad
Gör så här:
- Börja med botten. Riv mandelmassan, tillsätt därefter socker och äggvita. Rör ihop till en smet.
- Tryck ut smeten i en bakpapperskädd form ca 25°25 cm. Grädda i 175 grader ca 15 minuter. Låt svalna.
- Gör mellanlagret. Vispa ihop margarin, kakao, florsocker och kaffe fluffigt. Tillsätt därefter nougaten och rör om.
- Bred nougatblandningen över botten. Ställ in i frysen.
- Smält chokladen över ett vattenbad. Häll chokladen över kakan så att det täcks. Ställ svalt och skär därefter i önskade bitar. Förvaras med fördel i frysen.