Biscotti med pistagenötter

Favorit i repris. Så enkelt att bara byta ut smaksättning.
Biscotti med pistagenötter
- 100 g mjölkfritt margarin
- 1 dl socker
- 1 ägg
- 3 dl vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 3 tsk vaniljsocker
- 1 dl skalade pistagenötter
Gör så här:
- Vispa margarin och socker pösigt.
- Tillsätt ägget.
- Blanda ihop mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Tillsätt därefter i margarinblandningen.
- Skala och hacka pistagenötterna. Vänd ner i smeten.
- Dela degen på 3 och rulla plåtlånga längder. Lägg på bakplåtspapper och platta till litegrann.
- Grädda på 175 grader, ca 15 -20 minuter. Ta ut och skär i sneda bitar. Lägg bitarna med snittytan uppåt på plåten och grädda ytterligare 5 minuter, gör sedan likadant med andra sidan.