Rawbite peanut

Denna rawfood kakan är ihop plockad från lite olika recept. Slutresultatet blev en höjdare!
Rawbite peanut
Botten
- 6 stycken medjool dadalar
- 2 dl solrosfrön
- 0,5 msk raw kakao
Mellanlager
- 2 dl naturella cashewnötter
- 2 dl jordnötssmör
- 0,5 msk agave sirap
- 1 msk kokosolja
Topping
- 5 stycken medjool dadlar
- 1 msk cashewsmör
- 100 g mjölkfri choklad gärna från ichoc
Gör så här:
- Mixa ingredienser fint till botten. Lägg i en liten form med bakplåtspapper. Platta till.
- Mixa ihop alla ingredienser till mellanlagret och bred på botten.
- Mixa dadlar och cashewsmör. Smält chokladen över ett vattenbad. Blanda ihop allt och bred överst på kakan.
- Ställ i frysen någon timme. Skär i önskade bitar, och förvara den i frysen. Är väldigt god lite småfryst.