Mjölkfria pizzabullar

Perfekt plockmat. Jag frös in dessa och gräddade dagen efter.
 
Mjölkfria pizzabullar

Deg

  • 25 jäst
  • 2,5 dl ljummet vatten
  • ca 7 dl vetemjöl
  • 25 g mjölkfritt margarin
  • 1 ägg
Fyllning
  • köttfärssås
  • ketchup
  • oregano

Gör så här:

  1. Tillsätt alla ingredienser till degen i en hushållsassistent. Arbeta degen ett par minuter. Låt jäsa övertäckt i ca 40 minuter.
  2. Stjälp upp degen och kavla ut till en rektangulär platta. Bred köttfärssås över hela degen. Ringla över ketchup och strö över oregano.
  3. Rulla ihop och skär i jämnstora bitar. Lägg i pappersformar och låt jäsa övertäckt i 30 minuter.
  4. Grädda på 250 grader i ca 10 minuter.

 

 

 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0