Raw jordnötsbollar

Snabba och supergoda jordnötsbollar att slänga ihop!
 
Raw jordnötsbollar
  • 5 stycken medjooldadlar
  • 2 dl saltade eller naturella jordnötter
  • 1 dl jordnötssmör
  • 2 msk kokosolja

Garnering: Finhackade cashewnötter

 

Gör så här:
  1. Mixa ihop alla ingredienser till en jämn smet.
  2. Ställ i kylskåpet ca 30 minuter, tills smeten är lite fastare i konsistensen.
  3. Forma till bollar och rulla i finhackade cashewnötter.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0