Påsktårta

Detta är en tårta som går snabbt att slänga ihop, anpassas efter högtid/årstid.
Botten har jag tidigare använt i en Budapestårta.
 
Påsktårta
 
Följ receptet till botten, tryck HÄR
 
Fyllning
  • 2,5 dl alpro soya visp
  • 1 -1,5 dl lemoncurd
Topping
 
Chokladkräm. Följ receptet, räcker att göra halv sats. Tryck HÄR
Garnering= påskägg
 
Gör så här:
  1. Följ receptet till botten. Låt svalna.
  2. Vispa soya visp hårt och vispa därefter i lemoncurd, smaka dig fram. Bred ut över botten och lägg därefter över andra botten.
  3. Följ receptet till chokladkrämen och bred över tårtan. Garnera med påskägg överst. Ställ kylskåpskallt.
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0