Raw easter chocolate cake

 
Fika med gott samvete i påsk, eller bara älskar raw produkter. Mycket god kaka med smak av banan, nötter och choklad, det blir inte fel.
 
Raw easter chocolate cake
 

Botten

  • 3 dl naturella cashew nötter
  • 1,5 msk raw kakao
  • 15 st dadlar. (Köper alltid de med kärna)
  • 1 msk vatten
Topping
  • 2 ekologiska bananer
  • 3 msk agave sirap
  • 4 msk kallpressad kokosolja
  • 3 msk raw kakao
  • 2 krm vaniljpulver
Garnering: Passionsfrukt, physalis
 
Gör så här:
  1. Mixa ihop alla ingredienser till botten, glöm ej att ta bort kärnan i dadlarna.
  2. Tryck ut smeten i en springform 20 cm i diameter. Ställ svalt.
  3. Mixa ihop alla ingredienser till toppingen, bred sedan på botten.
  4. Ställ i frysen minst 3 timmar. Ta fram ca 20 minuter innan servering. Garnera efter tycke och smak.
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0