Raw easter chocolate cake
Fika med gott samvete i påsk, eller bara älskar raw produkter. Mycket god kaka med smak av banan, nötter och choklad, det blir inte fel.
Raw easter chocolate cake
Botten
- 3 dl naturella cashew nötter
- 1,5 msk raw kakao
- 15 st dadlar. (Köper alltid de med kärna)
- 1 msk vatten
Topping
- 2 ekologiska bananer
- 3 msk agave sirap
- 4 msk kallpressad kokosolja
- 3 msk raw kakao
- 2 krm vaniljpulver
Garnering: Passionsfrukt, physalis
Gör så här:
- Mixa ihop alla ingredienser till botten, glöm ej att ta bort kärnan i dadlarna.
- Tryck ut smeten i en springform 20 cm i diameter. Ställ svalt.
- Mixa ihop alla ingredienser till toppingen, bred sedan på botten.
- Ställ i frysen minst 3 timmar. Ta fram ca 20 minuter innan servering. Garnera efter tycke och smak.