Biscotti

Kaffe och biscotti, så rätt!
 
Biscotti
  • 100 g mjölkfritt margarin
  • 2 dl socker
  • 2 ägg
  • 6 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 25 g mandelspån
  • rivet skal av ½ ekologisk citron
Gör så här:
  1. Vispa margarin och socker poröst.
  2. Blanda i ett ägg i sänder.
  3. Tillsätt mjöl, bakpulver och rivet citronskal.
  4. Blanda till sist ner mandelspån. Blanda väl.
  5. Dela degen i 3 delar.
  6. Rulla ut plåtlånga längder och platta till dem något. Lägg på bakpappersklädd plåt.
  7. Grädda i ca 15 minuter, 200 grader.
  8. Låt längderna svalna något skär sedan i sneda bitar.
  9. Lägg bitarna med snittytan uppåt och grädda i övre delen av ugnen i ca 5 minuter, gör sedan likadant med andra sidan.
 
 
Skogsraah ☾
2015-09-15 @ 10:32:03
URL: http://skogsraah.se

Åh vad goda de ser ut!

Svar: Kan jag lova att de är:)
Anna

Emma
2015-09-15 @ 14:15:06
URL: http://appetits.blogg.se

Teriakilax är super! Sen om man vill få det mjölk och laktosfritt är det bara att byta ut exempel turkisk yougurt i guackamolen till laktosfritt eller bara påta bli att ha det. Testa själv! Supert:) dessa biscottis ser inte dumma ut Heller, får nog testa detta :)

Ha en bra dag :)

Sandra
2015-09-17 @ 09:07:26
URL: http://atilio.metromode.se

Men åh, så gott! Får nog ta och göra lite biscotti snart jag också :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0