Fin och saftig sockerkaka

 Fin och saftig sockerkaka
  • 200 g mjölkfritt margarin
  • 2 dl socker
  • 3 ägg
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 dl planti creamy cooking (fd Carlshamn gott i maten)
  • 100 g mjölkfri choklad
Gör så här:
  1. Vispa margarin och socker poröst.
  2. Tillsätt äggen och vispa.
  3. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner i smeten.
  4. Tillsätt havregrädden (planti) och grovhackad choklad, rör smeten jämn.
  5. Smörj och bröa en hålform. Grädda i 175 grader ca 40 minuter.
 
ɑ n n i k ɑ
2015-05-30 @ 09:44:09
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Gott!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0