vit choklad/lime pannacotta

Krämig, len vit chokladpannacotta med en touch av lime. Pannacottan är även glutenfri och passar vegetarianer då det är gelésocker istället för gelatinblad. Den är väldigt mäktig så servera i små portionsglas.
 
Vit choklad/lime pannacotta 4 stora eller 8 små (rekommenderas)
  • 5 dl alpro soyagrädde
  • 7 msk gelésocker multi
  • 80 g vit mjölkfri choklad
  • rivet skal av 1 lime
Garnering: Mosade hallon, florsocker
 
Gör så här:
  1. Småkoka soyagrädde och gelesocker i en kastrull 5 minuter. Rör emellanåt.
  2. Ta kastrullen från värmen och rör ner den vita chokladen och rivet skal av en lime. När chokladen smält, häll upp i serveringsglas. Ställ svalt i ca 3 h.
  3. Innan servering. Mosa hallon tillsammans med lite florsocker. Klicka ut på pannacottan.
     



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0