Nötbräck

Hemmagjort godis när det är som bäst. Dessa kan ätas med gott samvete!
 
Nötbräck
  • 400 g mjölkfri choklad
  • ca 5 msk jordnötssmör
  • 100 g cashewnötter
Gör så här:
  1. Smält chokladen över ett vattenbad.
  2. Häll upp hälften av chokladen i bakpappersklädd mindre form. Ställ svalt så att chokladen stelnar.
  3. Hacka cashewnötterna fint.
  4. När chokladen stelnat bred på jordnötssmör och strö över nötterna. Häll på resten av chokladen och ställ svalt. Skär sedan i önskade bitar. 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

mjolkfriabakverk.blogg.se

Jag bakar mjölkfritt, dvs utan både laktos och mjölkprotein. Det viktigaste för mig är att det ska vara bakverk som alla kan njuta av med eller utan en mjölkallergi. Visst går det att baka goda och tilltalande mjölkfria bakverk. Välkommen till min blogg!

RSS 2.0